keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Aivan älytöntä!

Siis todellakin ÄLYTÖNTÄ! En meinannut edes uskoa, kun luin sähköposteja ja bongasin sieltä viestin otsikolla "Onneksi olkoon, Vuoden Hääblogi -ehdokas!". Uskomatonta, mutta totta: meikäläisen bloginretale on valittu Love Me Do:n Vuoden Hääblogi -äänestykseen. En ihan oikeasti meinaa uskoa tätä.. Varsinkin, kun viime aikoina blogiparka on jäänyt täysin huomiotta. Ei kai tässä muu auta kuin kiittää ja kumartaa. Mahtava uutinen toden totta!

Mikäli joku vielä haluaisi äänestää tätä hunningolla olevaa hääblogia, niin Love Me Do:n sivuilta löytyy äänestyslinkit. Paljon muitakin hienoja blogeja on ehdolla eli äänestäkää nyt ihmeessä edes jotakin näistä. Äänestysaikaa on 16.1.2016 asti ja kolmen kategorian (vuoden hääblogi, vuoden hääblogi tulokas ja vuoden hääblogi kaupallinen) parhaat palkitaan Love Me Do -tapahtumassa Helsingin Kaapelitehtaalla 23.1.2016.


Jospa sitä nyt raottaisi hiukan mysteeriverhoa ja kertoisi missä tällä hetkellä muuten mennään. Elämässä on tapahtunut viime aikoina yhtä sun toista. Olen ollut viimeiset viisi viikkoa opiskeluihini liittyvässä harjoittelussa ja se on ollut todella kuluttavaa, mutta myös äärimmäisen antoisaa ja olen oppinut varmaan enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. Nyt perjantaina tämä jakso tulee vihdoinkin tiensä päähän (ainakin toistaiseksi, keväällä jatketaan taas) ja pääsen aloittamaan joululoman ainakin kouluhommista. Töissä toki käyn myös "lomalla".

Elämäni (tai elämämme) tähän mennessä suurin projekti eli the RAKSA etenee aivan huikealla vauhdilla ja se onkin suurin syy tämän blogin pitkittyneeseen päivitystaukoon. Ladon etenemisestä voi lukea miehen ja minun yhteisestä raksablogista täältä. Raksaan liittyi myös parin viikon takainen muutto vanhasta asunnosta huomattavasti pienempään väliaikaisasuntoon ja tietysti muutto osui samalle viikolle talopaketin pystytyksen kanssa. Tuo viikko oli varmasti elämämme rankin, mutta selvisimme siitäkin ihan kunnialla.

Takana on siis pitkiä päiviä, lyhyitä yöunia, lihasten kolotusta ja henkistä painetta. Erinomainen parisuhdetesti siis! Edelleen olemme onnellisesti yhdessä ja menossa naimisiin vuonna 2016. Muuton jälkeen kävimme hyvän keskustelun "myötä- ja vastamäessä" -lausahduksesta. Totesimme ottavamme sen vastamäen nyt jo etupeltoon ihan huolella käsittelyyn, että voidaan sitten viettää sitä myötämäkeä kun ollaan virallistettu tämä meidän suhde.

Häähommia ei olla siis kovinkaan paljoa ehditty miettiä, mutta pari juttua on kuitenkin niihin liittyen pyörinyt mielessä edes sen hetken. Muuton hyvä puoli oli tavaroiden läpikäynti ja löytöjen tekeminen omista nurkista. Totesin pakatessani, että ainakaan karkkibuffaan ei tarvitse hankkia enää yhtään lisäastioita. Kaikenlaisia purkkeja, purnukoita ja kulhoja löytyi vähän useampaankin buffaan. Toinen hääjuttu on sukunimiasia, joka taitaa olla nyt aikalailla paketissa. Tässä liitossa käy ilmeisesti niinkin perinteisesti, että nainen ottaa miehen sukunimen. Voin palata tähän vielä paremmin, jos keksin aiheesta enemmän sanottavaa.

Suuria juttuja ja vähän pienempiä juttuja, mutta kaikki kuitenkin tärkeitä. Ja vielä kerran totean: uskomatonta, että mun blogi valittiin Vuoden Hääblogi -ehdokkaaksi!

P.S. Yritän nyt taas ryhdistäytyä hääjuttujen kanssa, kun kerran "lomakin" alkaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti