maanantai 10. elokuuta 2015

Elokuun pimenevät ja viilenevät illat

Pakko sanoa, että tällä hetkellä olen todella iloinen elokuun valinnasta hääkuukaudeksemme. Tietenkään ei voi olla varma millainen ensi vuoden elokuu on, mutta useimmiten näin loppukesästä on aika mukavat kelit. Ja nuo pimenevät illat, joita on nyt päässyt jo todistamaan. Pystyn jo kuvittelemaan juhlapaikkamme suunnittelemassani paperipallovalaistuksessa ja kynttilöiden loisteessa. Pitää ehkä vähitellen alkaa jo tilailemaan noita valoja. Aliexpressistä löytyy todella edullisesti näitä ja vaikka mitä muutakin ja yhden testitilauksen olen jo laittanut menemään. Palataan asiaan, kunhan tilaukseni saapuu. Elokuun illat saattavat kuitenkin olla lisäksi myös jo hiukan viileitä ja tämä on saanut pohtimaan taas omaa pukeutumista. Pitäisiköhän hankkia jokin lämmike iltaa varten? Ja jos, niin millainen lämmike?

Neuletakki?

Paljetteja? Aika kiva idea, mutta ehkä hankala löytää tuollaista nykyään...

Yksi mun lempi hääkuvista. Miesten takki tai muuten vain maskuliininen jakku.

Tai sitten ihan yksinkertaisesti shaali tai iso huivi. Esim. vaikka Balmuirin kashmirsilkkihuivi...

Aikaisemmin en ollut edes tullut ajatelleeksi, että jotakin tällaista voisin tarvita, mutta pari hiukan viileämpää iltaa sai toisiin aatoksiin. Meillä kun on suunnitelmissa pitää juhlatilan isot pariovet auki, jos sää sallii (eli ei sada kaatamalla vettä) eli lämmikkeelle voi tulla tarvetta.

Ovatko muut elo-syyskuun morsiamet miettineet tyyliinsä sopivia neuleita, huiveja, tms.?

2 kommenttia:

  1. Vau, tuollainen kuviollinen iso huivi olisi mahtava! Itselläni on ihana mohairneulebolero (http://www.bibico.co.uk/products/knitted-mohair-bolero), jota olen käyttänyt juhlamekon kanssa jo parissa juhlissa, ja voisin kuvitella laittavani sen myös hääpuvun päälle, jos se nyt sattuu yhtään sopimaan sen tulevan puvun kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivan näköinen tuo linkkaamasi neulebolero :) Itse olen ehkä hiukan kallistumassa ison huivin kannalle. Kunhan vaan löytäisi juuri oikeanlaisen :D

      Poista