sunnuntai 2. elokuuta 2015

You are invited!

Nyt on sitten tullut mietittyä jo hiukan kutsujakin ja kaasolta kysytty kiinnostusta suunnitteluprojektiin (onneksi se suostui!). Tekstien pohtimiseen en jaksa/halua käyttää kovin paljoa aikaa. Simple is beautiful pätee mielestäni tässä kohtaa erittäin hyvin. Itselleni ainakin riittää, että kutsussa kerrotaan selkeästi faktat ja that's it, ei mitään kauniita värssyjä meidän kutsuihin siis. Ja nämä faktathan ovat siis: 

Kuka kutsuu? 
Mihin? 
Milloin? 
Koska pitää ilmoittaa osallistumisesta? 

Tarkemmat infot (esim. juhlapaikan osoite, majoittuminen, lahjat) tulee sitten hääinfoon, mutta nekin pyritään ilmaisemaan mahdollisimman lyhyesti. Tuo lahjat-kohta on ehdottomasti haastavin. Kaikilla mahdollisilla foorumeillakin morsian toisen perään kyselee neuvoa tämän asian ilmaisemiseen. Ja ongelmahan on tietysti lähinnä se, että haluttaisiin mieluummin lahjat rahana kuin tavaroina. Meille riittää kyllä vieraat ilman lahjojakin, mutta yleensä joku haluaa jollakin tavalla hääparia lahjoa, joten jotenkin tämäkin on kutsussa käsiteltävä. Me taidamme vedota rakentamisen ja häiden järjestämisen aiheuttamaan lomantarpeeseen, eikä se tarve varmasti olekaan ihan tuulesta temmattu. 

Mutta entä kutsujen ulkoasu? Se onkin paljon haastavampi asia kuin nuo tekstit. Onneksi on kaaso, joka ymmärtää fonttien päälle, itselläni menisi pää ihan sekaisin. Innostun vähän turhankin helposti erilaisista fonteista ja tunkisin varmasti meidän kutsuihin fontteja laidasta laitaan, jos kukaan ei laittaisi rajoitinta päälle. 

Dymo-hullulle dymo-kutsut? 
Mustan tilalle harmaa, mutta muuten sama meininki?
Hempeämmät kutsut?
Todella yksinkertaiset kutsut?
Graafista kuviota?

Vai jotain ihan muuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti