torstai 20. elokuuta 2015

Hääkuvauspalaveri @ Tehdas 108

Eilen se päivä vihdoinkin koitti: hääkuvauspalaveri ja paluu Tehtaaseen. Viimeksi kävimme katsomassa juhlatilaamme joskus kevättalvella, joten voitte kuvitella kuinka paljon odotin tätä palaveria. Vietin eilisen vapaapäiväni pitkälti raksalla ja mies tuli noukkimaan minut sieltä kyytiin. Kuvaajallamme oli hiukan ongelmia paikalle löytämisessä ja totesimmekin, että pitää tehdä aika hyvät kyltit + laittaa kutsuun mukaan kartta, jotta vieraamme löytävät paikalle hääpäivänä. Tehdas 108 on lähes Nokian keskustassa, mutta hiukan piilossa eivätkä kaikki navigaattorit tunnista Tehtaalle vievää hiekkatietä tieksi.

Paikalle päästyämme olin aivan fiiliksissä. Juhlatilamme oli jopa hienompi kuin muistinkaan! Ja se elokuun ilta-auringon luoma valo... Täydellistä. Nyt en malttaisi todellakaan odottaa, että pääsemme juhlimaan häitämme tuolla. Kävimme samalla läpi päivän kulkua ja alustavaa aikataulua. Mietimme mistä ovesta vieraat tulevat sisään ja miten siirrytään vihkitilasta juhlatilaan, miten pöydät sijoitetaan ja mistä kuvaaja saa otettua parhaiten kuvia. Häät tuntuvat taas hiukan todellisemmalta tapahtumalta.

Mutta nyt niitä lupaamiani kuvia. Toivottavasti näistä välittyy se sama fiilis kuin paikan päällä ollessa tulee. Jos ei, ja tarvitset juhlatilaa, soita ihmeessä paikan vuokraajalle ja sovi vierailuaika. Tehtaalla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, joten paikkaa pääsee katsomaan myös niiden yhteydessä. Tässä siis aikamoinen kuvapläjäys meidän juhlatilasta!

2 kommenttia: