maanantai 7. syyskuuta 2015

Mikä ihmeen Liebster Award?Wedding Emilia -blogin Emilia halusi antaa blogilleni Liebster Awardin ja pakkohan se oli sitten selvittää, että mitä ihmettä tällainen tarkoittaa. Tämän palkinnon tarkoituksena on auttaa lukijoita löytämään uusia blogeja. Kiva saada tällainen tunnustus. Kiitos Emilia!

Tässä blogihaasteessa ideana on vastata palkinnon antajan kysymyksiin ja tämän jälkeen keksiä omat 11 kysymystä ja palkita seuraavat 11 bloggaajaa Liebster Awardilla. Tässä siis Emilialta saamani kysymykset ja vastaukseni niihin.

1. Mikä on etunimesi tarina? (Jos etunimesi on blogimaailmassa salainen, kerro toisen nimesi tarina)
Etunimeni on blogimaailmassa salainen, mutta voin kuitenkin kertoa tarinan nimeni takaa. Minua odottaessaan äitini luki romaania, jonka päähenkilö oli kohtalokas ranskatar nimeltä P (jos nyt muistan tarinan oikein). Tämän johdosta minut nimettiin hyvin samanlaisella nimellä kuin tämä sankaritar.

2. Mitkä neljä tuotetta kauppakassistasi useimmiten löytyy ja miksi?
Laktoositonta maitojuomaa, banaaneja, raejuustoa ja jugurttia. Ja miksi näitä? Olen ehkä hiukan tylsä kaupassa kävijä ja haluan hoitaa ostokseni mahdollisimman nopeasti. Ostan siis lähes aina samat perusjutut. Onneksi meillä mies hoitaa pääasiassa ruokaostokset, tulee edes vähän vaihtelua jääkaappiin :D

3. Mikä saa ihosi kananlihalle?
Hyvä musiikki (viime aikoina on tullut kuunneltua paljon pianomusiikkia häiden musalistoja varten ja käsikarvat on koko ajan pystyssä).

4. Kerro jokin kommellus, joka sinulle on joskus tapahtunut.
Aika paha... Enpä tiedä voiko tätä kommellukseksi kutsua, mutta kerrotaan nyt. Istuin kerran Hervannassa kauppakeskus Duon edessä odottamassa ystävääni. Ensin minua lähestyi jonkin uskonnollisen liikkeen jäsen ja kysyi haluaisinko leipää. Vastasin, että mikä ettei ja hetken kuluttua samainen tyyppi palasi kahden tuoreen leivän kanssa ja antoi ne minulle. Tästä ei sitten mennytkään kauan, että viereeni istahti pahemman luokan pulsu ja kysyi: "Ootko sää joku missi kun sulla on tollanen tukka?" (vaalea, yläselkään ulottuva). En ollut missi, en. Onneksi tässä vaiheessa ystäväni soitti ja pääsin eroon pulsuista. Kertoo aika hyvin Hervannasta kaupunginosana :D

5. Mikä on turhin esine, joka kotoasi löytyy?
Varmaankin oma säästöpossuni :D Ja siis lähinnä siksi, että en kuljeta juuri koskaan käteistä mukanani, joten possuparka ei pahemmin pääse lihomaan.

6. Ketä ihailet ja miksi?
En pysty määrittelemään yhtä tiettyä henkilöä. Ihailen kaikkia sellaisia ihmisiä, jotka ovat uskaltaneet tehdä suuria muutoksia elämässään toteuttaakseen unelmansa.

7. Mikä on kaunein näkemäsi maisema?
Ensimmäisenä tulee mieleen kesällä tekemämme asuntoautoreissu Ruotsiin. Ajoimme Vätternin rantaa pitkin kohti Norrköpingia ja järvelle päin katsoessa meinasi henki salpautua. Näky oli suorastaan taianomainen. Voi kun auton olisi voinut pysäyttää siihen keskelle tietä ja jäädä vain tuijottamaan.

8. Minkä asioiden tekemistä aina välttelet/et saa aikaiseksi tehdä?
Tiskikoneen tyhjennys.

9. Oletko kalenteri-ihminen? Perinteinen kirjakalenteri, kännykän kalenteri vai joki muu?
Olen! Henkeen ja vereen. Ja yksi kalenterihan ei mitenkään riitä vaan käytän rinnakkain perinteistä ja kännykän kalenteria.

10. Mikä on vuoden paras päivä ja miksi?
Nyt syksyn tullen on ehkä pakko vastata 1.9. Tuntuu, että syksyllä kaiken saa aloittaa puhtaalta pöydältä ja ilmassa on ihan uutta jännitystä.

11. Mikä on paras neuvo, jonka olet saanut?
Olen ehkä keksinyt tämän neuvon ihan omasta päästäni tai saanut sen joltain muulta, mutta se on tällainen: älä stressaa turhista. Yksinkertaista ja toimii.

Ja sitten ne omat kysymykseni.

1. Mikä sai aloittamaan blogin pitämisen?
2. Jos voittaisit 10 miljoonaa, mitä tekisit ensimmäiseksi?
3. Unelma-ammattisi lapsena ja nyt? (Kuinka paljon ovat unelmat muuttuneet :D)
4. Jos saisit asua missä tahansa, mihin muuttaisit?
5. Sinua parhaiten kuvaava kappale?
6. Kaupungissa vai maalla? Miksi?
7. Kenet julkisuuden henkilön haluaisit tavata ja miksi?
8. Jos voisit muuttaa yhden asian elämässäsi, mikä se olisi?
9. Lempivaatteesi?
10. Kerro jokin unesi.
11. Paras häävalssi-/-tanssikappale?

Ja vaikka monet ovat tämän haasteen jo saaneet, yritän keksiä kuitenkin 11 haastettavaa.

1. Kuutti menee naimisiin
2. Rainbow Bride
3. Somewhere only we know
4. Talsivaara is getting married
5. Bambi on cake
6. Two less fish in the sea
7. Leijonaa mä metsästän
8. Love me like you do
9. I'm ready to be yours forever
10. Vihdoinkin, me!
11. Pieniä hääunelmia

4 kommenttia:

 1. Kiitos kunniasta! :)
  http://idajavelppa.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-eli-satunnaisia-faktoja.html täältä löytyy vastaukset :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos huomioinnista :) Vastaukset annettu tänään :)

  http://loveme-likeyoudo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vastattu! http://whereonlywe.blogspot.fi/2015/09/liebster-x2.html

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä! :) Vastaukset löytyvät täältä: http://tahdomme2016.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-tunnustukset.html#comment-form

  VastaaPoista