tiistai 29. syyskuuta 2015

One year


Tänään aamu alkoi tällaisissa tunnelmissa. Nyt se kamala syysflunssa iski myös meikäläiseen ja siihenhän ei auta mikään muu kuin aamutee maidolla + tummasuklaa + kaurakeksit. Joku keksivaraskin yritti päästä apajille... Pakko pitää siis pieni breikki tänään luennoista ja keskittyä tekemään kouluhommia kotona. Ja niitähän riittää.

Sunnuntaina juhlimme yhtä hienoa virstanpylvästä suhteessamme: kihlauksen ensimmäistä vuosipäivää. Nyt on siis kulunut jo vuosi siitä, kun mies asetteli sanansa kauniisti ja kysyi kysymyksen, jota ehkä olin jo osannut odottaa. Rehellisesti sanottuna muistan pelänneeni, että mies kosii jossain julkisella paikalla niin, että siellä on muita ihmisiä ympärillä todistamassa tilannetta. Pahin painajaiseni ei kuitenkaan toteutunut, koska tietysti tuo tuleva aviopuoliso tuntee minut paremmin kuin kuvittelenkaan ja ymmärsi polvistua vähän syrjässä muiden katseilta. Julkisella paikalla tosin olimme kuitenkin. Mutta se ei haitannut lainkaan. Muistan synkän syksyisen illan ja kappaleen, joka soi ravintolassa ennen polvistumista ja sormusta. Ruoka oli aivan täydellistä ja seura tietysti parasta mahdollista.

Juhlinta rajoittui tällä kertaa hyvään valkoviiniin ja take-away -ruokaan, mutta ei aina tarvitakaan mitään sen hienompaa.


3 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta kosinnalta! Lepäilehän, että saat flunssapöpön pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihana ilta :) Ja lepäilyä yritetään harrastaa niin paljon kuin vaan ehtii.

   Poista
 2. Paranemisia pöpön kourista ja ihanaa vuosipäivää! :)

  VastaaPoista