tiistai 20. lokakuuta 2015

Entä jos häät järjestettäisiinkin talvella..?

Emme ole siis siirtämässä häitämme (taas), tykkään vaan harrastaa ajatusleikkiä aivan erilaisista häistä kuin mitä nyt ollaan suunnittelemassa ja järjestämässä. Kun häiden ajankohtaa mietittiin melko pian kihlauksen jälkeen, ei ainakaan itselleni ollut aivan itsestään selvää, että häät pidetään kesällä (tai no, loppukesästä). Hetken aikaa jopa mietin talvihäitä ihan tosissani ja ehdotin tätä vaihtoehtoa myös miehelle, mutta aika nopeasti päädyimme kuitenkin kesään. Mutta mitä jos kelkka olisikin kääntynyt siihen kylmempään vaihtoehtoon? Kuinka erilaiset näistä juhlista olisikaan tullut? Save the Date -messuilla totesin, että voi kuinka ihanaa olisi saada järjestää useat häät. Saisi pitää jokaisissa erilaista pukua ja keksiä koristeet ja muut aina ihan uusiksi. Varmaan tulisi käytettyä tavallaan vähän samoja elementtejä, mutta hiukan eri tavalla. Varsinkin pukuja hankkisin erittäin mielelläni useammankin. Messuilla selasin tietysti käytettyjen pukujen rekit läpi ja olisin varmasti löytänyt enemmän kuin yhden seulani läpäisevän puvun. Oikeastihan ongelma täydellisen puvun löytämisessä on juuri se, että pitäisi valita vain YKSI puku kaikkien ihanuuksien joukosta. Ja tietysti siihen yhteen pitäisi saada sisällytettyä kaikki mahdolliset toiveet puvun suhteen. Mihin muuhunkaan lopputulokseen tässä voi tulla kuin että pitäisi järjestää useat erilaiset häät. Valitettavasti meiltä ei löydy budjettia uusiin juhliin joka vuosi.

Eli jos meidän häät olisivatkin talvella, millaiset ne olisivat. Luulen, että eniten syttyisin new years eve -häille. Jo uudesta Häät-lehdestä tekemässäni postauksessa taisin kirjoittaa old Hollywood glamourista ja sitä näissä juhlissa olisi aivan varmasti. Great Gatsby olisi ehdottomasti kutsuttu ja jos budjetti olisi aivan ylitsepursuava, palkkaisin meille aivan varmasti jazz-pianistin. Kuohuvat tarjottaisiin niistä ihan oikeista laakeista skumppalaseista ja sellainen skumppatorni olisi vaan saatava. Paras mahdollinen paikka olisi varmaankin joku kartano hiukan syrjässä ja mieluiten yöpymismahdollisuudella, että juhlat voisivat jatkua pitkälle uuden vuoden aamuun saakka. Värimaailma olisi todennäköisesti aika mustavalkoinen, mutta kultaa en hylkäisi talvellakaan, päinvastoin sitä olisi varmaan vähintään tuplasti nykyisiin suunnitelmiin verrattuna.

Ja entä se oma pukuni sitten? Se olisi ainakin jotain ihan muuta kuin nykyinen.
Blingiä, kultaa, skumppaa... Niistä olisi uuden vuoden häät tehty, jos meidän avioituminen ajoittuisi tuohon päivään.

Kai joku muukin harrastaa tällaista leikittelyä? :D

2 kommenttia:

  1. Talvihäät olisivat kyllä tunnelmalliset! Me emme edes oikeastaan harkinneet talvea ja vasta hiljattain olen alkanut miettiä, että miksi emme? Tosin vieraamme tulevat kaukaa, joten ajattelimme yleistä lomakautta.

    Mutta tuollaiset kultaiset korkkarit olisivat mielettömän upeat! Ja oi jospa pääsisin talvihäihin taas vieraaksi, yksissä olen ollutkin :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo ensimmäinen noista puvuista! <3

    VastaaPoista