maanantai 15. helmikuuta 2016

Kukkahommat hoidossa!

Taas saa ruksia yhden kohdan pois to do -listalta: floristi on valittu! Noissa viime postauksessa kertomissani häissä oli myös eräs työkaverini, joka juhli omia häitään viime kesänä. Jossain vaiheessa iltaa aloimme tietysti puhua myös hänen häistään ja sain nähdä kuvia noista juhlista. Yhdessä kuvassa vilahti hääkimppu. Ja millainen hääkimppu! Aivan täydellinen muodoltaan ja tyyliltään. Oli sitten pakko kysyä, mistä heidän hääkukkansa tulivat. Ja kappas, tämä kyseinen kukkakauppa löytyikin melkein meidän juhlapaikkamme vierestä ja sai työkaverilta ja hänen mieheltään aikamoisen ylistyspuheen. Nimi muistiin ja heti alkuviikosta yhteydenotto ja tänään sitten kävin varaamassa meille floristin palvelut häihin. Ja palvelu oli todellakin erinomaista. Ehdin kertoa vain muutamalla sanalla millaista fiilistä havittelen ja heti alkoi tulla ideoita ja ehdotuksia. Tuli sellainen olo, että nyt on kukkahommat hyvissä käsissä. Mikä tämän ihanan paikan nimi sitten on? Kukkaputiikki ja sijainti siis aivan Nokian keskustassa.

Tässä pari esimerkkiä Kukkaputiikin kimpuista heidän Facebook-sivuiltaan. Nämäkin ovat todella hienoja, mutta nyt on hakusessa vähän ehkä dramaattisempi tyyli.Tässä kuva, jonka näytin ja vähän tämän tyylistä kimppua lähdetään varmaankin rakentelemaan. Väreinä ihan alusta alkaen mukana olleen pinkin/fuksian lisäksi haluankin nyt yhdistää punaisen eri sävyjä. Fuksia saa kavereikseen kirkasta punaista ja tummaa viininpunaista. Sitten joukkoon vähän jotakin vihreää ja ehkä ripaus kultaa ja niin syntyy tehdashäihin sopiva kimppu. 


Nyt kun päivät alkavat vähitellen pidentyä ja kevät on jo ihan nurkan takana, alkavat myös häät tuntua pitkästä aikaa todellisemmilta. Muutama kuukauden ajan hääjutut olivat lähes unohduksissa, mutta alan jo odottaa sitä hetkeä kun talonrakennus on ohi (ei ehkä ohi, mutta ainakin muutto suoritettu) ja voin jatkaa jälleen ihan kunnolla häiden suunnittelua ja myös toteuttaa niitä suunnitelmia. Eläimet odottavat ainakin jo kultaista pintaa ja pullot etikettien poistoa...

1 kommentti:

  1. Puskaradion kautta löytää kyllä parhaat yrittäjät! Suunnitelmasi kuulostaa/näyttää makealta! On kyllä kauniita kimppuja nuo putiikin aiemmin toteuttamatkin. :)

    VastaaPoista