tiistai 2. helmikuuta 2016

Kiintiövaraus hotelleihin

Taas on vierähtänyt viime postauksesta jonkin aikaa. Hääjutut jumittaa edelleen lähinnä vihkijäongelmasta johtuen. Päivitystä tuohon tilanteeseen on tullut sen verran, että soitin potentiaaliselle vihkijällemme noin viikko sitten. Hän saa kuulemma tietää todennäköisesti helmikuun aikana omat aikataulunsa elokuun osalta eli peli ei ole vielä menetetty. Kuitenkaan esim. kutsuja ei voi suunnitella ennen kuin tiedetään mihin aikaan vihkiminen voisi tapahtua tai saadaanko vihkijää ylipäätään juhlapaikalle. Jos vihkiminen pitää hoitaa jo aikaisemmin viikolla, pitää miettiä uusiksi juhlapäivän kulkua eikä silloin voi oikein kirjoittaa kutsuunkaan mitään vihkimisestä. Ärsyttävää... Mutta odotellaan nyt tämän kuun loppuun ja toivotaan, että saadaan toivottu vastaus.

Yksi asia tuli kuitenkin hoidettua to do -listalta pois: hotellien kiintiövaraukset. Kävi ilmi, että meidän viikonlopulle osuu yksi aika iso tapahtuma ja se tietysti vaikuttaa hotellien varaustilanteeseen aika paljon. Ja hintoihin. Jo nyt osa hotelleista myy ei-oota ja hinnat on aika pilvissä. En todellakaan halua, että yhdenkään vieraan tuleminen estyy vain huimien hotellihintojen takia, joten ryhdyin tuumasta toimeen ja pyysin todella monelta hotellilta tarjouksen häävieraiden kiintiövarauksesta. Suurin osa vieraistamme saapuu Tampereen ulkopuolelta, joten huoneita tarvitaan aika paljon. Tarjoushinnoissa oli lopulta melko vähän vaihtelua, mutta hinnat olivat onneksi selvästi halvemmat kuin esim. Trivagon kautta löytyneet. Lopulta tein varauksen peräti kahteen hotelliin, koska halusin varmistaa huoneiden riittävyyden + sain kaksi erilaista hintavaihtoehtoa vieraillemme.

Ensimmäinen vaihtoehto on Sokos Hotel Torni, tuo Tampereen uusi tummanpuhuva maamerkki. Toisena vaihtoehtona vähän perinteisempi ja edullisempi Cumulus Koskikatu.

Kuva: Sokos Hotels

Kuva: Cumulus

Oman hääyöhuoneemme on vielä vähän vaiheessa. Ensin oli pohdinnassa ihan kotimajoitus, mutta sitten todettiin että ehkä hääyö on kiva kuitenkin viettää hotellissa ja nauttia aamulla hotelliaamupalasta. Mitään erikoista ja superkallista sviittiä ei olla varaamassa, vaan todennäköisesti jokin hiukan normaalia isompi huone huoneaamiaisella. Palataan tähän vielä myöhemmin, kunhan saadaan päätös tehtyä.

2 kommenttia:

  1. Pian ilmestyvässä Häät-lehdessä juttua tuosta Tornista - siitä tamperelaiset saavat olla hyvästä syystä ylpeitä! Nähdäänkö Tampereen Häämessuilla tulevana viikonloppuna 6.-7.2.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä muistaa lukaista tuo juttu Tornista :) Häämessut jäivät nyt itseltäni väliin kaikkien muiden menojen vuoksi, mutta enpä tiedä olisiko noilla messuilla ollut itselleni mitään annettavaakaan.

      Poista