maanantai 20. huhtikuuta 2015

Pullokeräys ja muuta pientä

Jo ennen kuin saimme paikan varattua, olin jo ehtinyt miettiä juhlatilan koristelua. Erityisesti nyt, kun paikaksi valikoitui niinkin "karu" tila kuin Tehdas 108, pitää stailausta miettiä oikeasti todella tarkkaan. Häiden väripohdintaa löytyy jo ihan ensimmäisten postausten joukosta (The perfect pallette) ja nuo värit ovat edelleen mielessä. Tehtaasta löytyy aika paljon eri värejä jo valmiiksi, joten erityisesti tuon pinkin sisällyttäminen tähän kaikenkattavaan värikomboon saattaa tuottaa hiukan haasteita. Pääasiassa kukilla ajattelin tämän väriläiskän ujuttaa juhliin mukaan. Harmaa istuu tilaan kuin nenä päähän, joten sen kanssa ei varmasti tule ongelmia. Sitten se harakan suurin ihastus: kulta. Jostain syystä se on ainakin tällä hetkellä lempparini näiden värien joukosta. Sitä haluaisinkin käyttää yksityiskohdissa jonkin verran.

Häät ovat mielestäni (ja varmasti myös miehen mielestä) virallinen ja tietyllä tapaa myös ehkä hiukan vakava tilaisuus, onhan siellä kaksi ihmistä vannomassa ikuista rakkautta toisilleen. Tästä huolimatta toivoisin meidän häiden olevan rento juhla, jossa kaikki viihtyvät eikä turhaa pönötystä esiinny. Sellainen turhan aseteltu meininki ei kiinnosta. Parhaat juhlathan vaikuttavat yleensä jokseenkin spontaaneilta, mutta kuitenkin sopivasti järjestetyiltä. Kamalan vaikea selittää, mutta ehkä joku saa narun päästä kiinni millaista fiilistä haen. Ehkä puutarhajuhlien tunnelma, mutta hienommin puettuna? Vaivaton tunnelma kauniissa puitteissa.

Nyt tulee kadotettua kyllä tämän postauksen pointti ihan totaalisesti. Joku muukin kirjoitti vähän aikaa sitten (siis ainakin tämän vuoden puolella) postauksen sikinsokin pulloista. Minunkin haaveissani pöytiä koristavat eri kokoiset ja malliset pullot ja niissä simppelit kukka-asetelmat, ehkä jopa vain yksittäiset isot kukkaset (pinkkejä tietysti). Tällaisella huolettoman näköisellä meiningillä saisi ainakin vähän rentoutta pöytiin.


Tähän tyyliin! Joko nyt joku näkee, miltä meidän hääpöydät ehkä voisivat näyttää? Pulloista tulee siis kultaisia! Tämä helpottaa pullokeräystä huomattavasti, kun ei tarvitse miettiä minkä värisiä kerää. Ja onhan kultaisen ja kirkkaan pinkin yhdistelmä aika houkutteleva. Näitä sitten ripotellaan pitkiin pöytiin vaivattoman näköisesti (mutta vaivatonta siitä ei varmasti tule) kynttilöiden kera. Pullokeräys on jo alkanut ja tavoitteena olisikin saada talteen ainakin neljäkymmentä pulloa, ehkä enemmänkin.

Ei kullanhimoni tähän kuitenkaan lopu. Olen vähän miettinyt, että pöytäkartan voisi laittaa erilaisiin kehyksiin näytille. Kehykset voisi yhdistää jotenkin "kollaasiksi" ja nostaa esille maalaustelineelle, joita tilasta siis löytyy jo valmiiksi. Ja minkä värisiä ne kehykset sitten olisikaan? Kultaa tietysti! Jotain tämän suuntaista siis.


Jos en onnistu löytämään tarpeeksi edullisesti kehyksiä mistään, pitää tyytyä Ikean valmiiseen "kehyskollaasiin" Växböön. Tuon saa varmasti spreijaamalla kultaiseksi samalla kun hoitelee pullotkin.

Tekisi mieli jaaritella kaikista koristeajatuksista vielä vaikka kuinka paljon, mutta ehkä säästän jotain seuraaviinkin postauksiin.

Kuvat Pinterest

4 kommenttia:

 1. Ihania ideoita, kulta on kyllä noussut tämän vuoden hittijutuksi. Sopii teidän juhlatilaan varmasti kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta käy niin moneen teemaan ja ainakin omasta mielestäni tuo juhlaan sitä jotain :) Se on myös helppo yhdistää erilaisiin värikomboihin.

   Poista
 2. Kuulostaa todella ihanalta ja tyylikkäältä. Osuu ja uppoaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin :) Toivotaan, että lopputulos on yhtä tyylikäs kuin omissa mielikuvissa.

   Poista