sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Häähumua telkkarissa

Täällä alettaisiin olla jo aika loman tarpeessa... Yhdistelmä opiskelut + työt ei taida koskaan olla mitenkään helpoimmasta päästä ja kun siihen sitten lisätään vielä pari koiraa ja miehen työmatkat, saadaan sellainen yhtälö, että välillä päätä huimaa. No, onneksi muutaman viikon kuluttua pääsemme lähtemään kauan odotetulle matkalle yhteen ehkä häämatkakohteenakin tunnettuun paikkaan. Määränpäänä pääsiäisenä on siis Miamin aurinkoiset maisemat.

Aurinkorannoista unelmointi saa kuitenkin vielä vähän aikaa odottaa. Ja koska hääsuunnitelmatkin odottavat paikan vahvistusta edelleen, pitää tyytyä tällä hetkellä seurailemaan vaan muiden suunnitelmien etenemistä. Luen hääblogeja lähes päivittäin tai vähintäänkin selailen Pinterestiä kivojen pinnailtavien kuvien toivossa (Jaa mikä addiktio???). Telkkarin hääsarjat ovat aina olleen mun suuressa suosiossa hömppäohjelmien saralla, mutta tällä hetkellä tuntuu, että samat uusinnat pyörii vaan uudestaan ja uudestaan. Satuhäistä sentään alkoi uusi kausi.

Ja sitten, eräänä päivänä näin mainoksen, joka laittoin sukat pyörimään jaloissani: Jutta ja huikeat häädieetit! Erään työkaverin sanoin tässä yhdistyy tositv:n kaksi parasta kategoriaa: laihdutus ja häät. Seurasin aikoinaan yhtä jenkkisarjaa, jossa pariskunnat pudottivat painoaan biggest looser -tyyliin ja samalla kisasivat hääaiheisista palkinnoista (puku, kakku, sormukset...). Ja nyt Jutta auttaa suomalaisia hääpareja näyttämään parhaalta omalta itseltään hääpäivänään. Huikeata viihdettä luvassa aivan varmasti.

Kuva Nelonenmedia

Juttaa joudutaan vielä odottamaan, mutta 25.3. klo 20 kannattaa valita kanavaksi Liv.

Mitäs tässä odotellessa sitten katsoisi? Facebookin Häät 2016 -ryhmässä joku vinkkasi Yle Areenasta löytyvästä sarjasta Häät pariisilaisittain. Ensimmäisen jakson katsottuani ajattelin tulla heittämään vinkin myös tänne. Tätä sarjaa ei siis telkusta nää, vaan täältä klik! Sarjassa ytimessä on vanha pariisilainen virastotalo, joka on kaupungin suosituin vihkipaikka. Jo pelkästään näiden virastotalossa tapahtuvien vihkimisten seuraaminen on mielenkiintoista, koska tilaisuus on kovin erilainen verrattuna suomalaiseen vihkiseremoniaan. Lisäksi ensimmäisessä jaksossa päästiin mukaan kahden pariskunnan Samanthan ja Rémin ja Jin Jinin ja Florianin häävalmisteluihin. Ihanan raikas tuulahdus kaikkien jenkkihäähömpötysten joukossa! Jos siis kaikki ne vanhat tutut sarjat (Häät sulhasen tapaan, Bridezillas, Neljät häät...) pursuavat jo korvista, käypä vilkaisemassa mitä Areenalla on tarjottavanaan.

Kuvakaappaus Yle Areenasta


4 kommenttia:

 1. En malta odottaa Jutan uutta ohjelmaa! :D Muistan, kun joskus tuli jenkkiohjelma, jossa morsiammet eivät enää mahtuneet unelmien hääpukuunsa ja he alkoivat kuuden viikon superdieetille, jonka jälkeen mahtuivat mekkoihinsa. Olin ihan koukussa ohjelmaan. Tämä vaikuttaa siltä, että tulen varmasti katsomaan joka jakson ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee aivan varmasti menemään boksille talteen jokainen jakso Jutan häädieeteistä :D Eihän tätä voi missata!

   Poista
 2. Mä en melkein kehtaisi myöntää, että odotan aika innolla Jutan laihdutushääohjelmaa! :D Ihanaa on myös, että Satuhäät alkoivat taas pyörimään. Hääaiheisten tv-ohjelmien katsominen ei ole laantunut kohdallani lainkaan häiden juhlimisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta on vaan niin paras! :D Munkaan hääohjelma-addiktio tuskin tulee katoamaan koskaan, ei edes häiden jälkeen. Nyt niitä ehkä kuitenkin katsoo hiukan eri näkökulmasta kuin aikaisemmin ;)

   Poista