keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Tiikeriä mä metsästän

Huikeita nää mun otsikon räpellykset... Löytyisköhän jostain netin syövereistä otsikkogeneraattori? No, yrittäkäähän kestää.

Omat hääsuunnitelmat junnaa pahasti paikoillaan juhlapaikan vahvistusta odottaessa, mutta pakosti tulee kiinnitettyä huomiota häihin sopiviin juttuihin ties missä. Eilen bussia odotellessa vaelsin Koskikeskuksessa Tigeriin ja bongasin sieltä muutaman aika kivan jutun. Mitään en ostanut, mutta ehkä joku muu saa näistä inspistä. Kännykkäkameran laatu ei ehkä paras mahdollinen, mutta kyllä näistä selvää saa.


Jos meille tulisi vieraslahjat (ei muuten tule edelleenkään), niin mun mielestä tässä olisi ihan hauska idea. Kaikki lahjaideat kasvien kasvattamisesta kuulostaa kivalta vaikka en mikään viherpeukalo olekaan. Näihin voisi istuttaa jo valmiiksi esim. yrttejä ja antaa vieraille kotiin viemisiksi. Pakkaaminen pitäisi tietysti miettiä vielä, mutta alku olisi ainakin. Hintaa tässä kuvassa ei nyt näy, mutta jotain parin euron luokkaa oli tuo 20kpl paketti.


Sinkkiastiat kelpaa monen tyylisiin häihin ja moneen käyttötarkoitukseen: juomille, bingokynille, kukka-asetelmille... Näitäkään ei oltu hinnalla pilattu ja löytyi ties minkä kokoista ja muotoista purkkia.


 Bingosta puheenollen: värikkäät bingokynät! Tarviiko niiden nyt aina olla peruslyijykyniä? Tässä olisi boksillinen lyhyitä värikyniä vaan kolmella eurolla.


Jos häissä on lapsivieraita, niin niille tarvii varmaankin keksiä jotain hommaa, etteivät riehaannu ja poukkoa ympäri juhlapaikkaa (ihan kun eläimistä puhuisi). Meidänkin häihin lapsia tulee muutama (sisarusten lapset) ja olisihan heille kiva antaa jotain tehtäviä tms. viihdykkeeksi. Miten siis olisi diy-palapeli? Näitä oli kahden kokoisia, mutta mun ajatusmaailmaan nämä pienemmät postikortin kokoiset sopi paremmin. Jos oikein askartelusta tykkää, niin olisihan näissä hauska pohja vaikka std-kutsuille.

Ja en ole missään yhteistyössä Tigerin kanssa vaan yritän vältellä kouluhommia...

5 kommenttia:

 1. Mäkin oon ajatellut, ettei meille tule vieraslahjoja, mutta olen kyllä sellainen viherpiipertäjä, että toi ois ihan hauska idea, kasvattaa itse vaikka yrttejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä vaan tiikeristä hakemaan yrttitarvikkeita! Eihän noita tosiaan vieraita varten tarvitse ostaa. Omassakin yrttitarhassa on jo tarpeeksi hommaa :D

   Poista
 2. Ei vitsi:D Mä lupailin jo sulhaselle, etten alkais kerätä hääkrääsää puoltoista vuotta etukäteen MUTTA. Noi palapelit! Ja nuo kulmikkaat sinkkiastiat. Taidan röyhkeästi varastaa sun ideat ja piipahtaa joku päivä tiikerissä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritän vältellä krääsän hamstraamista vielä, mutta jos sattuu kohdalle joku ihan MUST juttu, niin pakkohan se on hankkia :D

   Poista
  2. Näinpä! Kyllä sille varmaan kummasti säilytyspaikan keksii :)

   Poista