maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ihana naistenpäivä

Eilen vietettiin jälleen kerran naistenpäivää ja jälleen kerran olisin ollut autuaan tietämätön moisesta juhlapäivästä ilman sosiaalisen median ja työkavereiden tarjoamaa informaatiota.

Tänä vuonna tuli jopa oikeasti hiukan juhlistettua naisena oloa. Eräs työkavereistani järjesti PartyLite-kutsut kauniissa kodissaan. Näiden kutsujen tarjoilut olivat kyllä aivan huiput: skumppaa ja kolmen suklaan suklaakakkua. Eipä paljon parempaa tapaa viettää naistenpäivää olisi voinut keksiä. Itselleni nämä olivat ensimmäiset PartyLite-kutsut ja vaikka ihan hauskaa olikin kuunnella kynttiläasiaa, ei minun tilauslappuuni tullut kyllä yhtäkään tuotetta. Vähän turhan kalliita kynttilöitä minun makuuni. Opin kuitenkin uuden käsitteen: votiivikynttilä. Tämä on kynttilä, joka sulaa nesteeksi kokonaan ja palaa myös kokonaan. PartyLiten versiot olivat aikalailla tuikun kokoisia, mutta paloaika on jopa 11h. Päätinkin alkaa metsästää tällaisia hiukan halvemmalla jostain häitä varten. Näillä saataisiin ratkaistua tuikkujenvaihtorumba, joka aiheuttaa nyt jo päänvaivaa. En haluaisi kenenkään joutuvan tuikkuvastaavaksi.

Kuva täältä

Mutta entäs se kakku? Aivan mahtava! Tällaisen kelpuuttaisin kyllä ehdottomasti vaikka hääkakuksi. Ohje oli kuulemma jostain netistä löydetty googlaamalla "kolmen suklaan kakku" ja muuntamalla sitten jonkin verran tuota löydettyä ohjetta.

Kattaus oli myös aivan ihana kuten kaikki muukin tässä asunnossa. Meillä on kaverin kanssa aivan erilainen tyyli sisustamisessa, mutta silti jaksan aina ihastella heidän asuntoaan ja kaikkia siellä käytettyjä eri materiaaleja ja värejä. Kaveri onkin ammattilainen tällä alalla eli ei mikään ihme, että sisustus vaan toimii.

Alimmaisen kuvan pullo+kukka -yhdistelmässä on vähän sellaista fiilistä mitä haluaisin nähdä meidän häissä. Ja kukka on kuulemma jaloleinikki, jos joku muukin ihastui tähän yksinkertaiseen, mutta kauniiseen asetelmaan.

Mites muiden naistenpäivät sujuivat? Miehen kanssa romanttisissa tunnelmissa vai ihanien naisten kanssa herkkujen keskellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti