perjantai 27. helmikuuta 2015

Hiukset ovat naisen kruunu

Eli lisää hiusasiaa. Keskiviikkona kävin tosiaan kampaajalla ja väliä viime leikkuun jälkeen ehti kertyä ihan kiitettävästi. Kerroin kampaajalle valtavasta dilemmastani (häät - hiusten kasvatus - polkkatukka?) ja sain kuin sainkin polkkamaisen, mutta edelleen olkapäille ulottuvan tukan. Positiivista oli myös se, että hiusten ei tarvitsekaan olla älyttömän pitkät hääkampausta varten. Omaan tukkaani riittää kuulemma hyvin 10-15cm lisää, niin ollaan optimipituudessa, jos haaveissa on niskanuttura tms.. Toki tähän vaikuttaa hiusten paksuus myös ja itselleni on siunaantunut melko runsas hiuslaatu, joten lyhyemmistäkin pituuksista saa jo paljon aikaiseksi.

Mutta jos hiukset on naisen kruunu, niin vaatiihan se kruunu ehkä kuitenkin vähän koristuksia. Ainakin hääpäivänä. Pitkille hunnuille en ole vielä lämmennyt, mutta suunnanmuutoksia on tässä asiassa nähty jo useammassakin blogissa eli en sano tälle ei koskaan. Jonkun pääkoristeen haluan joka tapauksessa, mutta millaisen, siinä vasta pulma.

Kuva täältä
Kuva täältä

Erilaiset sulkakoristeet on mun mielestä mielettömän kauniita ja riikinkukon värit herättää mussa kyllä suurta ihailua. Viime kesänä pääsin osallistumaan 20-luvun teemalla järjestettyihin bileisiin ja tein itselleni riikinkukon sulista pääkoristeen ja pukukorun. Valitettavasti nuo sinivihreät sävyt ei taida mennä oikein meidän häiden värien kanssa yksiin.

Kuva täältä

Birdcage-hunnut. Pitkistä hunnuista en tosiaan välitä, mutta jotakin tällaista voisin kuvitella iskeväni päähäni häissäni. Varsinkin jollain tuollaisella isolla kukkakoristeella höystettynä olisi näyttävyys ainakin taattu.

Kuva täältä

Kuva täältä

Olen vähän sellainen less is not more, more is more -tyyppinen ihminen, joten mitä jos vetäisi ihan huolella överiksi. Valtava tyllikasa päähän ja menoksi. Missä muualla tuollaista voi pitää saamatta hullun leimaa, kuin omissa häissään? Tai ehkä se hullun leima tulee joka tapauksessa... No ehkä ei ihan noin isoa tyllimyttyä, mutta jos vähän pienempi.

Kuva täältä
Kuva täältä

Tai ehkä pysytäänkin hiukan maltillisemmalla linjalla ja koristellaan kampaus pitsillä, helmillä ja swarovskeilla. Mikäli nyt päädyn hankkimaan puvun, jossa on pitsiä, voisi samaa teemaa jatkaa kampaukseenkin. Mitään ihan hirveän blingiä strassikoristetta en koe omaksi jutukseni, mutta vähän hillitymmät versiot voisi toimiakin.

Ihan liikaa vaihtoehtoja näissäkin niin kuin tuntuu olevan kaikissa hääjutuissa. Voiko hankkia monta pääkoristetta ja päättää sitten hääpäivän aamuna millainen fiilis on? Vai olisikohan sellainen toiminta ehkä kuitenkin aikamoista tuhlausta?

Minkälaisia pääkoristuksia muille on tulossa? Vai onko valinta yhtä vaikea kuin meikäläisellä?

P.S. Ärsyttää, kun hääjutut junnaa paikoillaan. Paikan varaus odottaa, että paikan yhteyshenkilö palaa lomaltaan ja vahvistaa mikä meidän ehdottamista päivämääristä sopii. Muutama viikko vielä pitää odotella ennen kuin voi tehdä mitään muuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti