maanantai 6. heinäkuuta 2015

Häät etenee helteestä ja raksasta huolimatta

Tässä viime aikoina raksatouhut ovat vieneet aika paljon aikaa. Pitää lähetellä tarjouspyyntöjä sinnetänne ja ottaa selvää asioista, joiden olemassaolosta ei ollut aikaisemmin mitään hajua. Olen esimerkiksi oppinut aika paljon uusia asioita takkojen maailmasta. Mutta näitä juttuja voi käydä lukemassa tuolta Lato-blogin puolelta, täällä keskitytään häihin. Kaikesta tästä raksailusta ja auringossa makoilusta huolimatta myös hääjutut ovat edistyneet viime aikoina erittäin lupaavasti.


Melko pian to do -listan julkaisemisen jälkeen sain mieheltä luvan hääbändin varaukseen ja nyt meille tuleekin soittamaan opiskelukavereistani koostuva poppoo. Pitää alkaa miettiä biisitoiveita, että he ehtivät harjoitella rauhassa ennen ensi kesää.

Mies oli yhteydessä häiden dokumentaarisen kuvauksen hoitavaan kuvaajaan ja saimme sovittua hänen kanssaan hääkuvauspalaverin tämän vuoden elokuulle. Pääsemme näkemään tilan ns. oikeassa valossa, koska palaveri pidetään aika tarkkaan vuotta ennen häitä. Muutenkin kiva mennä fiilistelemään tilaa pitkästä aikaa. Ehkä saadaan jopa hiukan parempi käsitys esimerkiksi vihkitilasta ja siitä liukuovesta sun muista yksityiskohdista, jotka ovat päässeet unohtumaan. Pitää muistaa ottaa paljon kuvia!


Sain myös hoidettua viime viikolla oman hääpäivän kaunistautumiseni kuntoon. Meikkaaja olikin jo aikaisemmin tiedossa, mutta en ollut muistanut/jaksanut/ehtinyt kysyä, että suostuuko hän sutimaan nassuni kauniiksi hääpäivänäni. Onneksi suostumus tuli ja voin jäädä kevein mielin odottamaan ensi vuotta. Loppuviikosta puhelimeeni kilahti iloisia uutisia sisältävä viesti: nuorin siskoni oli päässyt opiskelemaan kampaajaksi. Ja kappas, hääkampaaja löytyi! Siskon kanssa on helppo harjoitella hyvissä ajoin ja uskon meidän olevan sen verran samalla aaltopituudella, että yhteinen sävel kampauksen suhteen löytyy helposti. Tämän kunniaksi postauksen kuvituksena kampausinspiraatiota.


Onpa mukavaa, kun asiat loksahtavat paikoilleen melkein itsestään. Ehkä kohta voisi alkaa suunnitella jo kutsujakin, jotta ne voi sitten oikean hetken tullen vaan tilata ja antaa postin kuljetettavaksi. Huomenna pitää mennä pitkästä aikaa käymään äitini luona ja voisin ehkä kurkata hääpukuani samalla, puhelimesta löytyvät tärähtäneet kuvat eivät oikein meinaa riittää.

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Ihanaa lukea sutjakkaasti etenevistä suunnitelmista. On niin kätevää, kun on monen alan osaajia lähipiirissä. Täytyykin myös kurkkia tuonne Ladon puolelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sukulaisten, kavereiden ja tuttujen osaaminen helpottaa kummasti häiden järjestämisessä :)

   Poista
 2. Ohooo! Sä oot ollu todella tehokas! Mahtavaa + ja ihana huulipuna tuossa tokassa kuvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kuin kaikki järjestyis ihan itsestään :D Katsotaan tuleeko jossain vaiheessa seinä vastaan. Ja mä olen myös ihaillut tota huulipunaa, sopis meidän teemaväreihin ;)

   Poista