lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kaksiosaiset hääpuvut?

Tiedän tuttavapiiristäni ainakin äitini ja kaasoni lukevan tätä blogia, joten heille (ja miksei muillekin) viestinä heti alkuun: en kadu ostamaani pukua enkä aio sitä vaihtaa :D

Ihmiselle, joka rakastaa kaikkea pukeutumiseen liittyvää (vaikkei ole siltä ehkä viime aikoina näyttänytkään) ja on seurannut jo vuosia erilaisia hääohjelmia lähinnä niiden pukujen takia, on aika normaalia selata hääpukujen kuvia vaikka oma puku odottaakin jo kaapissa. Aika usein harrastan tätä nukkumaan mennessäni: pinterest laulamaan vaan ja vaikka minkälaiset ihanuudet vilisevät silmissäni. Ja eihän sitä tiedä vaikka vihkiminen pitäisi meistä riippumattomista syistä hoitaa jo ennen sovittua juhlapäivää, tarvitsisihan siihenkin tilaisuuteen sitten hankkia jotakin päällepantavaa ;)

Omaa silmääni miellyttävät aika monenlaiset puvut ja nähtyäni kuvia entisen työkaverini kaksiosaisesta hääpuvusta, aloin ihan mielenkiinnosta etsiä lisää ja lisää kuvia sellaisista. Harmi, kun en voi linkata kaverin pukua tänne, se sopi hänelle todella hyvin. Pitää pärjätä pinterestin antimilla. Näissä puvuissa on jotakin modernia ja yhtä aikaa arkista sekä juhlavaa fiilistä.
Mitä mieltä olette: saako morsiamen maha vilkkua hääpäivänä? Iskeekö tällainen rennompi tyyli muihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti