perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kanerva hääkukkana?

Olen koko kesän harmitellut sitä, että kaikki ihanat luonnonkukat kukkivat pääasiassa kesä-heinäkuussa. Jos meidän häät olisi tällaiseen aikaan, emme varmasti ostaisi yhtäkään kukkaa vaan kaikki poimittaisiin luonnosta + kukkapenkistä. Pioni on ehdoton kukkasuosikkini ja niitä olisin mieluusti ottanut ainakin omaan kimppuuni, mutta elokuun lopulla on tästä kaunottaresta turha unelmoida, varsinkaan pienellä kukkabudjetilla.

Pari päivää sitten muistin kanervan. Sehän kukkii juurikin elokuussa! Korjatkaa, jos olen aivan väärässä... Ja kanervaa löytyy monessa eri sävyssä, myös melko pinkkiin taittavana. Aloin etsiä aivan hullunlailla kuvia kanervista ja miten sitä voisi käyttää häissä. Eihän se näytä ollenkaan huonolta. Vai mitä mieltä olette?

9 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava idea! Itse tykkään kanervasta ja sen upean syvistä sävyistä. Ei ollenkaan huono idea. Ehkä kylkeen hieman ylellistä kultaa kaveriksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihana idea, että piti jakaa täällä: https://www.facebook.com/sarandia :)

   Poista
  2. Eikö olekin! Itse ihastun tähän ajatukseen koko ajan enemmän :) Pitää tutkia tänä syksynä löytyykö kanervaa niin pinkkinä kuin toivoisin. Ja kultaa tietysti kylkeen!

   Poista
 2. Ihana tuo kanervakimppu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hassua, että kanervaa ei juurikaan käytetä häissä vaikka sillä saisi edullisia ja näyttäviä kokonaisuuksia.

   Poista
 3. Meille tulee kanervaa pöytiin koristeeksi. omalla pihalla ja metsässä kasvaa täydellisen väristä kanervaa, niin ei tarvitse käyttää rahaa niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kätevää :) Meidän pitäisi kyllä varmaan kanervatkin ostaa, mutta halvempaa sekin kuin kukka-asetelmien tilaaminen.

   Poista
 4. Sama tuli itselle mieleen pari päivää sitten lenkkipolulla, kun metsä oli täynnä kanervaa. Ääni kanervalle! :)

  VastaaPoista