torstai 2. heinäkuuta 2015

Näytä mulle missä sul on rusketusraidat

Erittäin relevantti aihe häihin liittyen: rusketusrajat. Nyt kun nämä helteet vihdoinkin saapuivat Suomeen (ja toivottavasti pysyvätkin), monet kärventävät itseään uv-säteiden alla kuin viimeistä päivää. Itse olen aikaisemmin kuulunut niihin, jotka palavat heti ensimmäisenä aurinkoisena päivänä, mutta vanhemmiten iho on alkanut kestää säteitä hiukan paremmin. Edelleen joudun toki alkukesästä (tai alkureissusta ulkomailla) kärsimään punaisesta ihosta. RUSKETUSrajat ovat siis olleet meikäläiselle aina iloinen yllätys, mutta nyt häitä miettiessäni nekin tulee nähtyä vähän eri valossa. En ollut uhrannut tälle aiheelle ajatustakaan ennen kuin juttelin erään tämän kesän morsiamen kanssa. Hänellä on olkaimeton puku ja varovaisuudesta huolimatta hartioille oli ilmestynyt "olkainrajat". Tämähän se vasta herättikin. Oma pukuni on, tai ainakin tulee olemaan pienten muokkausten jälkeen, melko avoselkäinen. Käytän aina olkaimetonta bikiniyläosaa (bandeauksikin sitä ilmeisesti kutsutaan), mutta onhan siinäkin se selkäosa. Eihän mulla voi olla hääpäivänä selässä bikinirajaa! Tällä hetkellä raja on ainakin niin selkeä, että se erottuisi tosi rumasti avoselkäisessä puvussa. Pitääkö mun viettää koko ensi kesä yläosattomissa?


Olen pahoillani näinkin pinnallisesta postauksesta (sanoo hääblogin kirjoittaja...), mutta ihan varmasti joku muukin on miettinyt tätä asiaa. Ne viralliset hääkuvat saa toki muokattua niin, että rajoja ei näy. Ei kuitenkaan ole kiva katsella vieraiden ottamia kuvia raidallisesta morsiamesta. Ja itseäni ainakin häiritsisi pelkästään tieto niistä selässä paistavista rajoista.

Sanokaa nyt, että en ole ainoa rusketusrajoja miettivä morsian. Ja jos jollakin on hyviä vinkkejä rajojen häivytykseen, niin jakakaa ihmeessä.

P.S. En halua kannustaa ketään hankkimaan itselleen ihosyöpää. Järki mukana ja aurinkorasvat iholla!

8 kommenttia:

 1. Itse aion mennä suihkurusketukseen, että on sitten varmasti hyvä väri ilman rajoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkurusketus alkaa kyllä kuulostaa oikeasti parhaalta vaihtoehdolta :D

   Poista
 2. Mietin minäkin rusketusrajoja, paitsi sillä erotuksella että minun on ainoastaan vältettävä halterneck-yläosia. Pukuuni kun tulee venepääntie, joten ei ole ihan yhtä tarkkaa kuin sinulla. Suihkurusketus voisi olla hyvä idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkurusketus laitetaan harkintaan ihan kunnolla!

   Poista
 3. Minuun ei tartu väri millään. Palan kyllä pelkästä ajatuksestakin. Tänä kesänä olen ottanut käyttöön apteekin kevyesti päivettävät voiteet ja minut jopa erottaa seinästä!!! :D levittäminen on tekniikkalaji.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin käytin pari vuotta sitten Doven kevyesti päivettävää, mutta meni hermo siihen tarkkaan levittämiseen :D

   Poista
  2. Dovesta minullakin on huonoja kokemuksia mutta Acoon olen tykästynyt :) toki levittäminen vie aikaa muutaman päivän välein :P

   Poista
 4. Jes! Mä paloin heti alkuviikosta... Luulen, ettei tuo raja selästä lähde millään ja värin leviäminen vähän pelottaa suihkurusketuksessa ja varsinkin voiteissa ::S ei oo helppoo!

  VastaaPoista