torstai 23. heinäkuuta 2015

Morsiusdieetti

Facebookin Häät 2016 -ryhmässä tulee jatkuvasti vastaan aloituksia, joissa morsiot kyselevät toisten painonpudotusprojekteista. Samaan ilmiöön olen törmännyt myös hääblogeissa. Tuntuu, että todella monet morsiamet haluavat joko laihduttaa tai vähintäänkin kiinteytyä ennen häitänsä eikä kyseessä ole välttämättä mitkään pienet pudotukset: monella tavoite on jopa -10kg. Onko kaikilla sitten oikeasti todellista tarvetta tuollaisten kilomäärien karistamiseen, sitä en osaa sanoa. Ymmärrän kyllä mikä ajatus tässä laihdutusmaniassa on taustalla: näyttää parhaalta omalta itseltään hääpäivänä. Kukapa ei haluaisi näyttää hyvältä hääkuvissaan. Mutta eikö voi näyttää hyvältä sen kokoisena kuin on ollut kosintaankin asti? Kaiken lisäksi tuntuu, että nuo häitä varten tiputetut kilot tulevat moninkertaisina takaisin kun H-hetki on ohitse (tai näin mulle on kerrottu). Tämä on tietysti jokaisen oma asia, kunhan kirjoittelen ajatuksiani ylös. Jonkin aikaa olen tätä ehtinyt ihmettelemään.

Kuva
Itse en aio mitenkään suunnitelmallisesti muokata vartaloani mihinkään suuntaan. Eipä multa pudotettavia kiloja hirveästi löytyisikään, mutta kiinteytyminen olisi kyllä ihan hyvästä minunkin kohdalla. Ostamani pukuhan on hiukan kireä erityisesti lantionseudulta, mutta saumoissa on reilusti varaa. Toisaalta on kiva leikitellä ajatuksella, että menisinkin tässä vuoden aikana kasaan juuri sen verran, ettei pukua tarvitsisikaan availla saumoista. Miten tähän voitaisiin sitten päästä ilman minkäänlaista tietoista diettaamista? Tuosta meidän toisesta projektista eli raksasta on ehdottomasti aika paljon hyötyä tässä. Kuluneella viikolla käytimme pari päivää tontin siivoamiseen kaikesta mahdollisesta rojusta (ihmiset on sikoja... erilaisen rautaromun, kylmäkontin, huonekalujen ja autonrenkaiden säilöminen tyhjällä tontilla on joidenkin mielestä ihan ok) ja ylihuomenna pitäisi vielä käydä siirtämässä pari lautakasaa paremmalle paikalle pois kaivinkoneen tieltä. Hartiat ja käsivarret kiittää... Jos sama meno jatkuu koko vuoden, olen häihin mennessä aika hyvässä tikissä ;)

Kuva
Lomailu ja raksahommat ovat jättäneet viime viikkoina häiden järjestelyt jalkoihinsa, mutta eipä tässä   hirveästi niiden suhteen järkkäiltävää olisikaan. Kaason kanssa ehdin nähdä pitkästä aikaa, kun saatiin aikataulut sovitettua yhteen ja hiukan juteltiin hääjuttuja. Tänään pidettiin miehen kanssa välipäivää tontin siivouksesta ja ehdittiin keskustella mm. kutsuista. Niitä ja hääinfoa voisi alkaa pikkuhiljaa suunnitella, vaikka painettavaksi ne pääsevätkin vasta ensi vuoden puolella. Tampereen käräjäoikeus ilmoitti, että heiltä voi vihkijää kysellä vasta neljä kuukautta ennen hääpäivää. Kukkasiin sain uuden idean pari päivää sitten, mutta siitä voisin jatkaa vaikka ihan omassa postauksessaan.

Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Täällä ollaan edelleen vaikka vähän aikaa onkin hiljaisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti