tiistai 20. tammikuuta 2015

Paikkapohdintaa

Monet aloittavat hääsuunnittelut päivämäärän päättämisestä. Onhan meilläkin toki vuosi ja ehkä jopa kuukausikin ajatuksissa, mutta ei mitään tarkkaa päivää. Jotenkin tuntuu helpommalta etsiä ensin paikka ja katsoa mikä päivä sopii sekä meille, että paikan omistajille. Siispä, näiden häiden suunnittelu lähtee paikan etsinnästä ja jostain kummallisesta syystä ajattelen paikan löytymisen ratkaisevan monta muutakin asiaa (toivottavasti näin todella tapahtuu..).

Minkälainen paikka sitten on haussa? Nopealla laskutoimituksella ollaan saatu vierasmääräksi noin 100 hlöä, jotka tietysti pitäisi mahduttaa samaan tilaan. Sitten ne perinteiset: ei a-oikeuksia ja vapaus valita mikä tahansa pitopalvelu + mieluiten mahdollisuus juhlia niin pitkään kuin pöhinää riittää. Vieraita tulee eri puolilta Suomea eli majoitukset olisi kiva saada melko helposti järjestymään. Ja tietysti sijainti mahdollisimman lähellä meitä eli Tamperetta. Ei työväentaloa tms. vaan mieluummin jotain vähän erilaista. Pitää saada polttaa kynttilöitä! Ja ja ja ja ja.......... 

Tätä listaa voisi jatkaa aikalailla loputtomiin. Jos ei mietitä mikä on mahdollista vaan millainen olisi unelmieni täyttymys, niin tässäpä hiukan inspiraatiota Pinterestin syövereistä.
Tehdashäät! Jo nyt on kuitenkin käynyt selväksi, ettei tehdashäiden järjestäminen Suomessa (tai ainakaan Pirkanmaalla) ole ihan yksinkertainen projekti. Suuri osa tehtaista on valjastettu ravintolakäyttöön ja sehän ei käy päinsä. Pari ihan varteenotettavaa vaihtoehtoa olen kuitenkin onnistunut tuntien googlaamisen jälkeen löytämään.

Ja jos ei raffeja tehdashäitä, niin sitten lato/talli/navettahäät. Näitä täältäpäin sitten löytyykin edes hiukan enemmän.

 

Ideoita siis löytyy, toteutus ontuu ainakin vielä toistaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti