perjantai 30. tammikuuta 2015

Tatuoinnit hääkuvissa

Netin syövereistä löytyy paljon hääkuvainspiraatiota teemaan kuin teemaan. Aika moni suomalainenkin hääbloggari on tehnyt postauksen lemmikeistä hääkuvissa, mutta yhtäkään tatuointeja koskevaa postausta en ole vielä lukenut.

Sanotaanko, että vielä 10 vuotta sitten (en tiedä tarvitseeko mennä ihan niinkään kauas) hääkuvissa ei näkynyt tatuointeja juurikaan. Tatuoinnit ylipäätään olivat suurempi tabu, nykyään tatuointien tabu-fiilis on tainnut kadota jo lähes olemattomiin. Todella monet ottavat niitä, eikä niitä turhaan yritetä peitellä. Edes häissä. Ihoon hakatut kuvat ovat osa niiden kantajaa ja toivottavasti harkittuja yksityiskohtia, joiden soisi näkyvän myös hääpäivänä. Ja siis sekä pienten, että isojen. Monelle kun tulee ensimmäisenä mieleen koko käden peittävät tatuoinnit vaikka tatuointeja löytyy sentin halkaisijasta koko selän kuvittaviin. Voisiko tatuoinnin tuoda jopa osaksi häälookia?

Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä

Olen aivan ihastunut kylkitatuointeihin eivätkä nämä kuvat helpota haaveiluani yhtään. Minusta on hienoa, että tatuoinnit on tuotu avoimen puvun avulla kunnolla näytille ja ne sopivat kokonaisuuteen.

Mikäpä muu syy tällaiseen postaukseen olisikaan kuin ne omat tatuoinnit. Itseltäni löytyy kolme pientä tekstitatuointia ja olen jo pitkään halunnut saada niistä hienot taidekuvat. Ne kaikki tulevat ehdottomasti näkymään myös hääpäivänämme ja toivoisin niiden olevan mukana myös hääkuvissamme.


Ennen kuin menin tatuointeja ottamaan, keräsin inspiraatiokuvia ja yllä näette yhden niistä. En millään muista mistä kuvan aikoinaan löysin, mutta joka tapauksessa se inspiroi minut tatuoimaan ranteeseeni sanan love. Toivoisin siis hääkuviemme joukosta löytyvän myös otoksen, jossa näkyy tämä kyseinen tatuointi ja sormukseni. Tatuoinnissanihan on kuitenkin vähän niinkuin koko päivän teema tiivistettynä.

Pitäisikö tatuoinnit mielestäsi peittää hääpäivänä? Aiotko itse esitellä tatuointejasi rohkeasti vai jättää ne esim. vaatteiden alle piiloon?

4 kommenttia:

 1. No kuule, täältä varmasti pesee jossain vaiheessa asiaa tatuoinneista hääkuvissa.Allekirjoittaneella on sen verta värikästä tavaraa käsivarressa, ettei ne jää sokealtakaan huomaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tulee häät + tatuoinnit juttuja lisää :) Vähän ehkä jopa hassua, että tästä ei hirveästi löydy asiaa netin syövereistä.

   Poista
 2. Minä kamalasti tahtoisin selästä avonaisen yläosan, lähestulkoon tuon selkätatuointini takia :D
  Se sitten vaan asettaa kamalasti kysymysmerkkejä, kun on jo löytynyt se 'the visio' mitä haluan yläosaksi (minulla siis jo on tuo yksi maailman ihanin hame minkä aion hyödyntää haapukuun), että sopiiko siihen avonainen (edes osittain) selkäpuoli vai ei.
  Kun nyt löytyisi edes tekijä sille yläosalle, niin sitten saisi kunnolla alkaa asiaa pähkäileen, minä joka en ompelusta ymmärrä mitään, niin paha itse sanoa :D

  Ja itseasiassa tuo yläosa tulee peittämään käsivarren tatuoinnin, mutta se kun on pieni kuva, niin ei paljoa haittaa :P

  VastaaPoista
 3. Minä aijon jopa koristella tatuointini häihin.
  Enkä varmasti laita mitään boleroa/muuta rättiä kirkkoon hartioiden suojaksi, saapahan mammat jotain supistavaa, kun tatuoinnit ja kaikki näkyy... Hah! :)

  VastaaPoista