torstai 22. tammikuuta 2015

The perfect palette

Jos vaikka vuosi sitten (kun ei oltu siis edes kihloissa vielä) joku olisi kysynyt jotain meidän häiden teemasta tai väreistä, en olisi ehkä ymmärtänyt edes mistä se puhuu. Olen aina pitänyt häistä ja juhlista ylipäätään ja tykännyt myös järjestää erilaisia häppeninkejä, mutta suoraan sanottuna häitä suunnitellessa törmää kaikenlaisiin ihmeellisiin termeihin ja asioihin. Kuten vaikka pompom. Mutta ei mennä nyt paperihörselöihin.

Aikaisemmin erilaiset teemajuhlat toivat mieleen lähinnä naamiaiset. Häävärejä taas en ollut osannut sen kummemmin miettiä. Valkoista ja sitten siihen sekaan vähän jotain. Eikö niin? No ei. Nyt tajuan, että on oikeasti ihan fiksua miettiä ne värit valmiiksi. Tai edes sinnepäin. Pinterestin ihanasta maailmasta löytyy vaikka kuinka paljon värikollaaseja häitä suunnittelevalle ja siellä olen itsekin aikaani kuluttanut jo ehkä vähän liikaakin.

Tällä hetkellä itseä miellyttävä värikombo näyttää tältä:
Harmaata eri sävyissä, ei pelkästään tuota yhtä tiettyä harmaata. Vaaleaa punaista, englanniksi löytyy hyvä määritelmä blush pink tai pale pink. Kultaa! Ja piristeenä kaiken keskellä oikein kirkasta pinkkiä tai fuksiaa. Vähän jopa kummallinen väriyhdistelmä sellaiselle, joka ei normaalisti käytä pinkkiä tai vaaleanpunaista missään muodossa. Korkeintaan huulipunana...


 Ensimmäisen kollaasin löydät täältä ja toisen täältä. 

Tähän mennessä on päädytty siis tällaisiin värikuvioihin. Olen pyöritellyt mielessäni myös harmaan ja keltaisen yhdistämistä ja harmaan vaihtamista tummansiniseen. Harmaa vaan sopisi jotenkin tosi hyvin varsinkin, kun eräät ihanat kengät olisivat sitten ihan nappivalinta hääkengiksi...

2 kommenttia:

  1. Lisäsin tämän uuden blogilöydön hääblogilistalleni :) Ihania ideoita tehdas-/latomiljöö ihastuttavalla värimaailmalla höystettynä.. wau! Jään jännäämään suunnitelmianne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Eka kommentti! Ja tervetuloa seuraamaan :)

      Poista