sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Chandlerina kuvissa

En ole kuvauksellinen. Yhtään. Kerran eräässä työhaastattelussa sain kuulla näyttäväni paremmalta luonnossa kuin kuvassa. Kivahan se tavallaan on, mutta kun on kyse hääkuvista, niin mieluummin ehkä näyttäisin hyvältä niissä kuvissa.

Minusta ja tulevasta miehestäni ei juurikaan löydy yhteiskuvia. Ja vaikka mies harrastaa valokuvausta, harvoista otoksista löytyy meikäläisen pärstä. En vaan viihdy kameran edessä. En osaa hymyillä sillä tavalla rennosti ja viimeksi kun otin itsestäni uutta kuvaa CV:tä varten huomasin myös omaavani vinon hymyn. Hampaat pysyvät ehdottomasti piilossa, jos pitää hymyillä kameralle. Saattaa johtua toisen yläetuhampaani tummentumasta (en polta enkä juurikaan juo kahvia eli epäreilua sanon minä!), joka on ollut siinä varmaan koko aikuisikäni eikä hammaslääkärin mukaan katoa ilman valkaisua. Pitäisikö siis valkaista hampaansa ennen häitä? Mitäköhän sellainen lysti maksaa ja saisiko sillä kauniin hymyn kuviin?

En haluaisi näyttää Chandlerilta omissa hääkuvissani. Haluaisin kovasti oppia olemaan kuvissa luontevasti ja myös hymyilemään kauniisti. Olisikohan nyt aika aloittaa posetreenit peilin edessä?

Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti