maanantai 2. helmikuuta 2015

Light up!

Ihan ekoista inspiraatiokuvista paikkapohdinnoissa näki jo ehkä mitä meidän häissä tulee olemaan ja paljon: valoja! Toivon kovasti, että juhlapaikkamme tulee olemaan sellainen missä kynttilöiden polttaminen on sallittua. Pöytäasetelmat jotenkin suorastaan vaativat kynttilöitä valaisemaan juhlijoita. Pelkät kynttilät eivät kuitenkaan riitä ja valosarjojen lisäksi kaipaan vielä vähän jotain extraa juhliemme valaistuspuoleen.

Meidän sisustukseen kuuluu tällä hetkellä jo kaksi valokirjainta. Toinen on vanha mainosvalo ja toinen taas allekirjoittaneen omaa käden jälkeä. Yllättäen nämä kirjaimet ovat myös meidän etunimien alkukirjaimet. Valokirjaimet on siis ehdottomasti pakko saada mukaan häihin ja tarkoituksena olisi tehdä vielä &-merkki näille vanhoille kaveriksi. Sisustuselementteinä nämä ovat ihania ja meidän kotiin juuri passeleita ja mielestäni valokirjaimet sopivat myös industrial-henkiseen juhlaan kuin nenä päähän (edelleen siis toiveissa ne tehdashäät...). Vaikka meidän häät järjestettäisiin sitten sillä perus työväentalolla, niin kirjaimet kuuluvat juhlaan. Piste. Vähän houkuttelee myös jonkun BAR-kyltin toteutus, mutta katsotaan nyt mihin asti rahkeet riittää.

Höpinät sikseen ja inspiraatiokuvia kehiin.

Kuva Pinterest
Kuva Pinterest
Kuva Pinterest

Meidän kirjaimissa valo tulee pleksin takaa eikä polttimot ole tuolla tavalla näkyvissä. Eli enemmänkin liikkeen mainosvalokirjaimia ovat meidän aakkoset. Materiaalinahan näissä voi olla vaikka mikä: metalli, puu, muovi, pahvi... Kunhan muistaa käyttää led-valoja paloriskin minimoimiseksi. DIY-ohjeita löytyy netistä pilvin pimein, esim. tällaisen (linkki) ohjeen löysin ihan pienellä etsiskelyllä. Ne ns. "aidot" valokirjaimet maksaa toisinaan jopa hävyttömän paljon eli mikäli tällaisista hääkoristuksista innostuu, ei kannata ehkä heti lähteä kirjainkaupoille vaan kokeilla ensin vaikka pahvista versiota.

Mites sitten neonvalokyltit? Niitä voi ymmärtääkseni vaikka teettää haluamillaan sanoilla, hinnoista ei mitään tietoa. Eihän nämäkään pahan näköisiä ole.

Kuva Pinterest
Kuva Pinterest

Muita valokirjaimiin ihastuneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti