torstai 12. helmikuuta 2015

The Polttarihaaste

Our love is a diamond -blogin Marija laittoi reilu viikko sitten alulle polttarihaasteen ja nytpä on minutkin haastettu pohtimaan unelmieni polttareita. Kiitos haasteesta Marrasmorsiamelle!

Omat polttarit ovat jossain hamassa tulevaisuudessa, mutta listataanpa nyt tämänhetkisiä fiiliksiä.


1. Kuka on vastuussa polttareidesi järjestämisestä?
Kaasot tietysti! Olen ajatellut pyytää kolmea ystävistäni kaasoikseni, mutta tällä hetkellä saldona on vasta 1/3. Pitää ehkä yrittää hoitaa tämä pois to do -listalta asap... Varmasti muutkin polttareihin osallistuvat jeesaavat kuitenkin tarvittaessa (toivottavasti).

2. Ketkä osallistuvat polttareihesi?
Tämä on paha. Saattaa tulla aika iso seurue... Ainakin jonkin verran lapsuudenkavereitani, pari edellisistä opiskeluista mukaan tarttunutta, nykyisistä opiskelukavereista varmaan muutama, ehkä pari työkaveria... Isolla porukalla on aina hauskempaa, mutta voipi olla, että tätä porukkaa on karsittava vielä.

3. Mitä odotat polttareiltasi?
Kaksipäiväiset polttarit on ihan must! Eihän yhdessä päivässä ehdi tehdä mitään. Lähinnä toivon hauskaa, rentoa yhdessäoloa. Joku mökkijärjestely voisi olla aika kiva, että koko porukan saisi kerättyä saman katon alle. Ja haluan, että polttarit tulee yllätyksenä!

4. Millaista ohjelmaa polttareissasi on?
Eipä ole tullut tätä koskaan mietittyä. Lähinnä osaan listata mitä en missään nimessä halua polttareiheni (tästä seuraavassa kohdassa). Tykkään hyvästä ruuasta ja kiukustun helposti nälkäisenä eli ainakaan ruokaa ei saa polttareistani puuttua :D Voisihan tästä jotain ohjelmaakin keksiä, kai..? Ja ehkä joku sellainen juttu mitä en ole vielä koskaan tehnyt. Ei mitään liian extremeä, mutta jotain sellaista mitä ei ehkä tule ihan joka päivä tehtyä tai mitä en keksisi itse tehdä.

5. Mitä et halua polttareidesi sisältävän?
  • EI yhteisiä polttareita miehen kanssa, ei edes yhteisiä jatkoja. Itsestäänselvyys, mutta sanotaan nyt tämäkin ääneen.
  • EI noloa pukeutumista. Rakastan naamiaisia, mutta en ole koskaan ymmärtänyt mitä hauskaa on siinä, että morsian puetaan hoitsuasuun ja laitetaan myymään kortsuja kadulle.
  • EI minkään myymistä! 
  • EI strippareita. Mun mielestä mautonta.
  • EI mitään ällöttävää ruokaa. Tykkään HYVÄSTÄ ruuasta, en tykkää testata mitään kummallisia limaisia ruokalajeja.
  • EI korkeita paikkoja. Paha kammo, todella paha...
  • EI ylimääräistä draamaa. Perheriidat tms. voi jättää kotiin, ne odottaa kyllä siellä (ei sillä, että kavereillani olisi paljonkin perheriitoja, mutta ihan vaan varmistukseksi).
  • EI kiirettä. Pahinta olisi ehkä minuuttiaikataulu, joka ei jousta mihinkään suuntaan ja polttareiden päätteeksi olisi ihan uupunut kiireestä (varmasti tulen olemaan uupunut, mutta toivon sen johtuvan jostain muusta).

Kuva täältä

Eiköhän siinä tullut nyt tarpeeksi listausta ainakin ehdottomista no-no -jutuista. Se yksi pyydetty kaaso tätä kuitenkin lukee eli ei sitten sitä benji-hyppyä pellepuvussa!

Tuntuu, että kaikki blogit, joita itse enimmäkseen lueskelen on jo haastettu. Heitetäänpä haaste kuitenkin eteenpäin vuoden 2017 morsiamelle: Bambi on Cake.

1 kommentti: