perjantai 6. helmikuuta 2015

Something special for my brand new hubby aka huomenlahjat

En ole varmaan (toivottavasti) ainut, jolle huomenlahja-käsite ei ollut tuttu ennen hääaiheisiin perehtymistä. Wikipedian mukaan huomenlahja on perinteisesti ollut miehen uudelle vaimolleen antama lahja, mutta nykyään myös vaimo antaa yleensä lahjan miehelleen ensimmäisenä avioliittoaamuna. Huomenlahjan antamisesta on ollut jopa laki aikoinaan ja sen tarkoituksena oli turvata vaimon toimeentuloa esimerkiksi leskeksi tulon jälkeen. (lähde)

Nykypäivänä huomenlahjat ovat vain kaunis ele. Itse tykkään lahjojen antamisesta, joten ehkäpä mekin annamme toisillemme huomenlahjat. Mutta mitä ihmettä voi antaa miehelle, jolla oikeastaan on jo kaikkea? Tai no, kaikkea ja kaikkea, oma budjetti ei vaan veny omakotitaloon, uuteen autoon tms.

Kysyin mieheltä, että tietääkö hän mitä huomenlahja tarkoittaa ja kyllähän se tiesi. Ja ihan ensimmäisenä mainitsi sitten huomenlahjakuvat. Jos joku on yhtä tietämätön kuin minä olin vielä jokin aika sitten, niin huomenlahjakuvat ovat sensuelleja kuvia morsiamesta (tai miksei sulhasesta) näteissä alusvaatteissa hyvän kuvaajan ottamina tietysti. Tällaista mieheltä ei ainakaan vielä löydy.

Kuva täältä

Lovefall-blogin Kiira on kirjoittanut mielestäni tosi hyvin huomenlahjakuvauksista täällä. Itsellekin tulee ensimmäisenä mieleen juurikin se oma kroppa. Miltä se näyttää kuvissa? Mitä jos reisissä on muhkuroita? Kiira ainakin torppaa postauksessaan kaikki tällaiset ajatukset todella hyvin. Olisihan se varmasti itsellekin kiva muisto, kuvia joita voi sitten katsella kun on vanha ja ryppyinen. En kyllä tiedä olisiko itsella tarpeeksi uskallusta lähteä tällaisiin kuviin. Varsinkin, kun en osaa olla kuvissa edes täysissä pukeissa. Muita hyviä huomenlahjaideoita ei siis ole vielä edes tullut vastaan. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä näitäkin.

P.S. Liityin facebookin Häät 2016 -ryhmään ja se oli kyllä virhe. Miten kaikilla tuntuu olevan jo paikat varauksessa ja homma muutenkin paketissa??? Ahdistushan tässä iskee noita juttuja lukiessa... (Oikeasti siis hyvä ryhmä ja löytyi sieltä muitakin, joilla on pallo hukassa)

2 kommenttia:

 1. Huomenlahja on kiva idea. Nuo huomenlahjakuvaukset tavallaan kiinnostavat todella paljon ja toisaalta mietin juuri sitä, että se vaatii heittäytymiskykyä. Siitä olen kyllä varma, että mieheni ihastuisi kuviin ikihyviksi. Pitää miettiä ja varsinkin sitä, että mistä löytyisi hyvä kuvaaja. Huonoista kuvista tulisi vain pahamieli - ainakin minulle. Minähän siellä kuvissa keekoilisin. :P Mutta voisi huomenlahja olla jotain ihan muutakin. Tätä pitää alkaa hauduttelemaan.

  Ei kannata vielä alkaa panikoimaan, et ole yhtään myöhässä! Tiedän tapauksia, jotka parhaillaan suunnittelevat häitään ensi kesälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tosiaan löytää kuvaaja, jonka kuvien laadusta voisi olla ihan varma. Ja millainen kuvaaja saisi olon tuntumaan tarpeeksi rennolta? Tai sitten keksii ihan suosiolla jotain muuta huomenlahjaksi :D

   Mullakin on yksi työkaveri, joka alkoi järjestää häitä tämän vuoden elokuulle vasta tammikuussa ja ihan hyvällä mallilla vaikuttaisi ne häät olevan. Eikä mullakaan mitään varsinaista paniikkia ole, mutta kieltämättä tulee sellainen fiilis, että kaikki olisi pitänyt jo varata. Ehkä me kuitenkin saadaan tässä 1,5 vuoden aikana häät järjestettyä :D

   Poista