tiistai 3. helmikuuta 2015

Tampereen häämessut 2015

Tampereella kun kerran asutaan, niin pakkohan ne alkuperäiset Tampere-talon häämessut on käydä katsastamassa. Odotan jo aika innolla, että pääsen keskelle sitä ihanaa häähumua. Mitäpä muuta sinne sitten lähdetään ihmettelemään kuin ihan yleistä fiilistä?

Sormukset! Vaikka jo kihlasormusta valittaessa oli jonkinlainen mielikuva siitä sen kaveriksi tulevasta vihkisormuksesta, on kiva päästä testailemaan miltä ajateltu yhdistelmä sitten todellisuudessa näyttäisi.

Jotain käytettyä ja hääkirppis. Näiltä alueilta voi tehdä edullisia löytöjä. Eihän sitä tiedä vaikka nappaisin mukaan unelmapukuni jo täältä. Mikäli olet jo omat hääsi viettänyt ja haluat nyt päästä ylimääräisistä eroon, käypä ilmiantamassa itsesi täällä viimeistään 5.2.2015 klo 22.

...ja jos kaikista etsintäyrityksistä (siis ei pelkästään messuilta tietenkään) huolimatta ei sitä ihanaa omaa hääpukua löydy ja pitää ottaa plan b käyttöön, löytyy messuilta apuja tähänkin. Näytteilleasettajien joukossa on muutama ompelimo, joilta taidan käydä kyselemässä vähän puvun teettämisestä. Just in case...

Ninka. En usko, että minulla tullaan näkemään häissämme huntua, mutta jokin koriste päähän olisi kiva iskeä. Ninkan hiuskorut ovat aivan upeita ainakin kuvissa, joten odotan niiden näkemistä myös livenä.

Mukaan lähtevä kaasoni sanoi keskittyvänsä kakkujen maisteluun, että ehkä osallistun sitten siihen myös.

Kuva Tampereen häämessut
Muita messuille lähtijöitä? Mikä kiinnostaa näillä messuilla eniten?

P.S. Tampereen häämessut järjestetään tosiaan tulevana viikonloppuna 7.-8.2. Tampere-talossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti